Warning: Undefined array key "HTTP_X_FORWARDED_FOR" in /home/siauliuraj/domains/siauliuraj.virtualu.lt/public_html/config/define_debug.php on line 4
2019 ATEITIES MOKYTOJO TITULAS – GRUZDŽIŲ GIMNAZIJOS PEDAGOGEI ORINTAI VENCKIENEI | Šiaulių rajono savivaldybės administracija
Pradžia
Lt En
Pradžia
lt
en

Naujienos

2019 ATEITIES MOKYTOJO TITULAS – GRUZDŽIŲ GIMNAZIJOS PEDAGOGEI ORINTAI VENCKIENEI

2021-05-19 Komentarai (0) Naujienos Dalintis
Naujienos

Besibaigiančius 2019-uosius Šiaulių rajono Gruzdžių gimnazijos gamtos ir geografijos mokslų mokytojai Orintai Venckienei ir visai Gruzdžių gimnazijos bendruomenei vainikavo ypatingas apdovanojimas - mokytoją Orintą Venckienę privatus mokslinių tyrimų ir politikos analizės centras „Visionary Analitics“ už ateities kūrėjų ugdymą nominavo metų ateities mokytoja.

Gruzdžių gimnazijos gamtos ir  geografijos mokytoja Orinta Venckienė privataus mokslinių tyrimų ir politikos analizės centro buvo pastebėta už savo veiklą Gruzdžių gimnazijos bendruomenėje – vykdomus projektus ir kitokias mokslo iniciatyvas. Mokytoja Orinta buvo atrinkta iš daugelio į Meilės Lukšienės premiją pretendavusių kandidatų.

Metų ateities mokytoja Orinta Venckienė už ateities kūrėjų ugdymą Gruzdžių gimnazijoje apdovanota pinigine premija.

Šiaulių rajono Gruzdžių gimnazijos bendruomenė išreiškė pasididžiavimą modernia, šiuolaikiška ir  žingeidžia mokytoja.

„Visionary Analytics“ išrinko jau trečią metų ateities mokytoją. Privatus mokslinių tyrimų ir politikos analizės centras skelbia, kad mokytoja Orinta Venckienė sužavėjo įvairiapusišku išsilavinimu ir aktyviu dalyvavimu finansinio raštingumo, verslumo projektuose su savo mokiniais. Taip pat centrą sužavėjo ir pati Gruzdžių gimnazija, kuri tiki jaunais talentais ir skatina jų ugdymą.

„Visionary Analytics“ (VA) yra privačios politikos tyrimų centras, teikiantis taikomųjų tyrimų, vertinimo ir techninės pagalbos paslaugas Europos Komisijos institucijoms, tarptautinėms organizacijoms ir Lietuvos vyriausybinėms institucijoms. Centro paslaugos, kaip skelbiama, orientuojasi į tris sritis: švietimą, inovacijas ir taikomuosius tyrimus bei studijas.

Informaciją parengė Šiaulių rajono savivaldybės mero padėjėja Rita Žadeikytė

Orintos Venckienės archyvo nuotraukos

Sutikimas viešinti gautas

Informacija atnaujinta 2021-05-19 14:11

Komentarai

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.

{{msg}}

{{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}} {{comment.name}}
{{comment.comment}}